Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostre smaki świetnie komponują się z rybą w panierce.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Miałam mrożone filety. Odmroziłam je, osuszyłam i posmarowałam pastą chili. Można wykonać własną mieszankę chili z solą, suszonym czosnkiem i kapką oliwy.Ryby odstawiłam do lodówki. Potem obtoczyłam je w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Smażyłam na rumiano. Usmażone odłożyłam na papierowy ręcznik. Chili przyjemnie szczypie w usta! Podałam na połówce palucha i z dodatkami.
Smacznego :)