Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Marinara z tuńczykiem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Ziemniaki obierz, gotuj ok. 10 minut we wrzątku. Odcedź, przestudź i pokrój na kawałki. Cebulkę obierz, posiekaj. Tuńczyka osącz. Rybę wymieszaj z ziemniakami i cebulą. Przełóż do żaroodpornej formy. Oprósz solą i pieprzem.
Czosnek przeciśnij przez praskę, połącz ze śmietaną. Polej tym w formie. Zapiekaj ok. 15 minut w temp. 190 st. Gotową zapiekankę udekoruj rozmarynem oraz listkami laurowymi.Źródło: Tina