Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpocznij sezon na kukurydzę wykorzystując ten prosty przepis. Kilka minut pracy i gotowe!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Składniki
W miseczce łączymy miękkie masło z czosnkiem, papryką wędzoną i ksylitolem.
Umyte i oczyszczone kolby kukurydzy nacieramy przygotowanym masłem i owijamy plastrami wędliny.
Gotowe kolby kukurydzy zawijamy w papier do pieczenia tworząc dużego "cukierka". Pieczemy w 180 stopniach z termoobiegiem przez 40-45 minut. Smacznego!