Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z mortadeli nadziewane serem camembert. Proste i szybkie w przygotowaniu. Po wierzchu przysmażone , a w środku rozpływający się ser. Mogą być smacznym dodatkiem do młodych ziemniaczków lub smaczną przekąską.
nóż, miseczki na panierkę, patelnia, widelec,
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 202
Składniki
Plastry mortadeli rozłożyć obok siebie. Na trzech ułożyć kawałki sera, przykryć drugim plastrem. Tak złożone plastry panierować w mleku lub w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego