Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotleciki możemy przygotować na kolacje Wigilijną lub piątkowy obiad. Kotlety są bardzo pyszne, smak ich rozpływa się w ustach, lepszych nie jadłam.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
1. Rybę surową, wędzoną kroję bardzo drobno, przekładam do miski. 2. Jajka ugotowane obieram, drobno siekam, łączę z rybą.
3. Następnie wbijam jajko surowe, dodaję musztardę, miód, wsypuję koperek, bułkę tartą, sól, pieprz. Dokładnie mieszam, wyrabiam podłużne kotlety, obtaczam w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
4. Kotlety gotowe, podaję z ziemniakami i surówką. 5. Smacznego.