Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzone kotlety są delikatnie , soczyste i mięciutkie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 325
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1167
Składniki
Zmielone mięso przełożyć do miski, dodać całe jajko, dobrze odciśniętą bułkę, sól, pieprz, słodką paprykę i oba sosy oraz tartą bułkę. Na końcu dodajemy starte na grubych oczkach winne jabłko i startą na drobnych oczkach marchewkę oraz musztardę i majonez. Wyrabiamy tak długo, aż mięsna masa stanie się kleista. Formujemy owalne kotlety i smażymy na średnim ogniu.