Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babcia Stefcia robi najlepsze kotlety, smakują wybornie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
Wykonanie: Pieczarki, paprykę oczyści i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić paprykę i pieczarki, przyprawić maggi, solą i pieprzem do smaku i podsmażyć, po czym ostudzić. Mięso wymieszać z namoczoną i dobrze odciśniętą bułką, wbić jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić. Na dłoni formować kotlety, spłaszczyć, w środek włożyć przygotowany farsz i zlepiać owalne kotlety. Panierować w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor (na patelni kotlety lekko spłaszczyć widelcem. SMACZNEGO.