Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Fasolkę odsączyć z zalewy, przepłukać pod bieżącą wodą. Rozdrobnić widelcem. Dodać rozdrobnione jajko, startą cebulkę, otręby oraz przyprawy. Dobrze wymieszać składniki.
przed smażeniem lubię namoczyć je w roztrzepanym z przyprawami jajku oraz obtoczyć w otrębach.
Usmażone kotleciki można podawać tradycyjnie z ziemniaczkami i surówką. Polecam jednak z ostrym sosem omidorowym