Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tak przygotowane mięso w smaku przypomina szaszłyka, mnie bardzo smakuje
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
1. mięso umyć, pokroic na dość cienkie plastry ale nie kroić mięsa do końca (od spodu wszystkie plastry mają trzymać sie razem), 2. musztardę wymieszać z pozostałymi przyprawami, natrzeć dokładnie mięso ( z wierzchu i między nacięciami), odstawic na noc do lodówki, 3. cebule i pomidora pokroic, w co drugie nacięcie włożyć plaster boczku, cebuli i pomidora, od góry mięso spiąć patyczkami do szaszłyków, 4. mięso włożyć do naczynia, przykryć, wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 80-90 min w 180 st, po upieczeniu odstawić na chwilę, nastepnie pokroić mięso, rozkrawając co drugi plaster, smacznego