Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie, które dochodzi w wonlowarze a Ty masz czas dla siebie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1175
Składniki
Kapustę poszatkować. Cebulę pokroić w półplasterki. Kiełbasę pokroić w półplasterki. Śliwki pokroić na drobniejsze kawałki (wielkość jak kto lubi) Wszystkie składniki przełożyć do wolnowaru. Dodać pomidory z puszki, wypłukać puszkę odrobiną wody i zawartość również dodać do wolnowaru. Doprawić solą, pieprzem, majerankiem i chili. ustawić na 5 godzin na duży ogień. W międzyczasie grzyby namoczyć w gorącej wodzie.
Po mniej więcej 1,5 godz. dodać do wolnowaru odsączone grzyby. Wszystko jeszcze raz wymieszać, przykryć i czekać, aż upłynie pozostały czas. Przed podaniem dodać poszatkowaną pietruszkę i wszystko razem wymieszać Podawać na gorąco. Śmacznego