Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z indyczych serc"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 330
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1176
Składniki
Pokrój drobno warzywa. Mięso pokrój w plastry, obsmaż na oleju i ugotuj. Wyjmij mięso z wody.
Podgrzej bulion. Włóż mięso, warzywa i gotuj, aż będą miękkie.
Dodaj przecier pomidorowy, zagotuj. Przypraw gulasz.
Czas przygotowania: 80 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,90 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie