Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz rybny z warzywami i pieczarkami"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 17
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1136
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 159
Składniki
Ryby (mintaj, dorsz) pokrój w kostkę. Pieczarki pokrój na małe kawałki, pory na plasterki, cebulę w piórka. Pomidory sparz, obierz, posiekaj. Marchewki zetrzyj na tarce. Czosnek posiekaj. Warzywa włóż do rondla, wlej bulion, dodaj ziele angielskie, przypraw, duś 15 min. Dodaj ryby, duś 10 min. Przypraw.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie