Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym ziołowym winegretem.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 35
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 324
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1166
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 208
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 35
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 324
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1166
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 208
Składniki
Wyszorowałam flądry. I dałam je do parownika wraz z różyczkami kalafiora.
Posiekałam zioła i dałam je do sosu winegret. Ryby parowały się około 10 minut- były niewielkie. Mięso ma odchodzić od kręgosłupa. Gorące ryby, kalafiora i pomidory polałam ziołowym winegretem. Gotowe!
Smacznego :)