Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 42
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 327
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1170
Składniki
Ryż ugotować z solą, pieprzem i łyżeczką masła. Lekko rozmrożone filety pokroić w grube paski.W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę ryżu oraz połowę pomidorów. posypać przyprawami. na to położyć kawałki doprawionej ryby.Na to znów położyć warstwę pomidorów i ryżu. wierch posypać bułką tartą skropić mlekiem, rozłożyć wiórki masła i zapiekać ok 40 minut w piekarniku.