Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne, a do tego proste w przygotowaniu
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 332
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1180
Składniki
Papryki umyć, odkroić górną część, usunąć gniazda nasienne. Cebulę pokroić w kostkę, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, mięso mielone, fasolę i razem podsmażyć. Dodać passatę, ketchup, przyprawy i jeszcze chwile smażyć. Papryki nadziewać mięsnym farszem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać bulionem i piec w temp. 180 stopni ok 45 min.