Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Boczek faszerowany"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1184
Składniki
Boczek natnij wzdłuż, natrzyj wegetą. Połowę mięsa ugotuj. Zmiel mięso surowe i gotowane. Dodaj jajka, natkę, masło, namoczoną żelatynę, przypraw. Nacięcia w boczku napeł nij farszem, zaszyj otwory. Włóż do rękawa do pieczenia. Wlej wino i pół szklanki wywaru. Zepnij rękaw. Ułóż na blasze z wodą. Piecz godzinę. Przed końcem rękaw rozetnij.
Przepis nadesłała Krystyna Gorlewska z Ełku</strong>Źródło: Takie jest życie