Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bagietka z nadzieniem"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 14
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 303
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1131
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 154
Składniki
Papryki oczyść, razem z parówkami pokrój w kostkę. Razem podsmaż na oleju. Ostudź. Dodaj pokrojoną mozzarellę, przypraw solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do pizzy.
Odetnij końce bagietki, wydrąż miąższ, napełnij farszem, owiń folią aluminiową. Piecz 15 min w 180°C. Gorącą rozwiń, pokrój na kromki.
<strong>Przepis przysłała Ewa Szymczak z Legnicy.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie