Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszny letni deser w postaci ciastka wiśniowo śmietankowego bez pieczenia z pyszną polewą z wiśni.
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 236
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 138
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 236
Składniki
Żelatynę przygotuj według przepisu na opakowaniu.Śmietanę ubij z cukrem pudrem dodaj żelatynę.Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia rozłóż w odstępach biszkopty.Śmietanę przełóż do rękawa cukierniczego i wyciśnij wkoło biszkoptów , zostawiając pusty środek .Wstaw do lodówki do schłodzenia.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem dodaj mascarpone. Śmietanę nakładaj do środka ciasteczek. Wiśnie ze słoika lub mrożone umieść w garnku dodaj cukier i zagotuj na koniec zageść mąka ziemniaczaną. Wierzch udekoruj lekko przestudzonymi wiśniami i listkami mięty.