Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik warzywny"
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 16
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 308
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1135
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 156
Składniki
Cebulę z czosnkiem posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj szpinak. Po chwili dopraw solą i pieprzem.
Ser biały połącz z sokiem z cytryny i pokrojoną w kostkę papryką.
Jedną połowę ubitej śmietanki dodaj do miski z serem, a drugą do naczynia ze szpinakiem. Połącz z rozpuszczoną żelatyną.
Nałóż masę szpinakową do formy i schłodź. Następnie umieść na niej warstwę serową i ponownie wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 60 min, ilość kalorii na 1 porcję: 240, stopień trudności: trudny.Źródło: Telemax