Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szarlotka tatrzańska"
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 146
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 239
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 146
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 239
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>
ciasta zagnieć. 2/3 ciasta wyłóż blachę, oba ciasta schłodź. Jabłka pokrój na cienkie plasterki. Posyp cukrem pudrem i cynamo nem. Ciasto piecz 15 min w 160°C. Ułóż jabłka, zetrzyj pozostałe ciasto. Piecz 70-80 minut w 160°C.Źródło: Chwila dla Ciebie