Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 18
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1140
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 160
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 18
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1140
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 160
Składniki
W 100 ml ciepłej zalewy z brzoskwiń rozpuścić żelatynę. Serek zmiksować z żelatyną, kremówką ubitą z cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny.Galaretkę przygotować według przepisu.
Na dno tortownicy położyć spód biszkoptowy. Nałożyć na niego masę serową wymieszaną z pokrojonymi truskawkami i brzoskwiniami. Odstawić do stężenia. zalać tężejącymi galaretkami i schłodzić.