Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowe w przygotowaniu, smaczne, aromatyczne rożki
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 315
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1155
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 181
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 21
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 315
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1155
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 181
Składniki
Twaróg rozetrzeć widelcem, dodać żółtko, cukier, cukier waniliowy i sok pomarańczowy, wymieszać. Ciasto francuskie podzielić na 9 kwadratów, na środek każdego wyłożyć farsz twarogowy, złożyć na pół w trójkąt, skleić i brzegi przycisnąć widelcem. Rożki wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i każdy posmarować białkiem. Piec w temp. 190 stopni ok. 15 min, do zrumienienia. Przed podaniem rożki posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)