Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1182
Składniki
Żółtka utrzyj z cukrem, dodaj mąkę z proszkiem i startą czekoladę.
Połącz z pianą z białek.
Blaszkę natłuść i wyłóż pergaminem. Nałóż ciasto.
Piecz 13 min (180 st.). Wyłóż na arkusz pergaminu. Zwiń w roladę.
Kremówkę ubij, wsyp cukier puder i usztywniacz
Ciasto rozwiń, posmaruj kremem, posyp płatkami i owocami.
Zwiń roladę, schłodź.