Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste ciasto z jabłkami przygotujesz w mgnieniu oka. Nie musisz zagniatać kruchego ciasta, wystarczy, że wymieszasz ze sobą mąkę, cukier oraz mleko. Powstałą masą zalejesz jabłka i upieczesz. Przepis jest idealny dla zabieganych.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Jabłka umyj i pokrój na mniejsze kawałki.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia, dodaj cukier, pastę waniliową i mleko. Całość dokładnie wymieszaj za pomocą rózgi.
Masło rozpuść i wylej na dno naczynia żaroodpornego. Wyłóż jabłka, posyp cynamonem i zalej wcześniej przygotowanym ciastem.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza z włączonym termoobiegiem przez 45 minut.