Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 203
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 30
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 322
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1164
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 203
Składniki
Mąkę przesiej do miski. Posiekaj margarynę w kostkę, dodaj do mąki i dokładnie wymieszaj. Dodaj cukier, proszek do pieczenia, cukier waniliowy i mieszaj, aż się pokruszy. Przełóż większość ciasta na blachę do pieczenia. Na wierzch ułożyć farsz gruszkowo-dżemowy, przykryć resztą ciasta. Prześlij do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 30 minut. Po upływie tego czasu wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto na kolejne 7 minut.