Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małym wysiłkiem,pyszne ciasteczka!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 168
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 313
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 168
Składniki
Rozkładam ciasto francuskie i równomiernie smaruję masą makową.
Powoli i delikatnie zwijam w rulon i kroję na paski.
Następnie układam na blaszce i posypuję cukrem.
Wkładam do piekarnika nagrzanego na około 190 stopni na jakieś 15-20minut aż się zarumienią.
Smacznego