Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi ochota na coś słodkiego.Zostały mi biszkopty z jogurtowca i wymyśliłam na szybko te kokosanki. Polecam.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Masło,mleko ,cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku na gorąco,cały czas mieszając. Osobno na talerzu wysypujemy wiórki kokosowe. Gdy polewa jest już gotowa,biszkopty nabijamy na patyczek,zamaczamy w polewie i na talerzu obsypujemy kokosem. Układamy obok siebie na tacy,by nie zlepiły się. Dać do lodówki do zastygnięcia. Życzę smacznego.