Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1142
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 163
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1142
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 163
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto .wstawiamy na godzinę do lodówki .Jabłka obieramy .tarkujemy i wrzucamy do garnka z cukrem dusimy aż zmiękną .studzimy doprawiamy cynamonem .Ciasto dzielimy na dwie części rozwałkujemy .wykładamy jabłka poduszone przykrywamy drugą częścią ciasta ,wstawiamy do piekarnika 165-170st na 40-50 minut .Jeszcze ciepłe smaruje lukrem .