Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybszego przepisu na niezwykle wilgotne ciasto czekoladowe nie znajdziesz. Wystarczy, że zmieszasz ze sobą 3 składniki, przelejesz masę do foremki i upieczesz. Nie znajdziesz w tym przepisie, jajek, ani mąki. Ciasto jest idealne dla będących na diecie ketogenicznej, bezglutenowej i wegańskiej.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 172
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 314
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1153
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 172
Składniki
Wszystkie składniki umieść w misce i dokładnie ze sobą wymieszaj.
Malutką tortownicę wyłóż papierem do pieczenia i przelej do niej masę czekoladową.
Ciasto piecz przez 30 minut w piecu rozgrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza.