Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis genialny w swojej prostocie :)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1146
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 164
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1146
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 164
Składniki
Rozwijamy arkusz ciasta francuskiego i umieszczamy na środku tabliczkę czekolady. Ciasto po bokach nacinamy pod kątem. Górę i dół zawijamy do środka następnie boki naprzemiennie.
Gotowe ciastko smarujemy roztrzepanym jajkiem i posypujemy płatkami migdałowymi. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!