Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić w kostkę. Ciasto: Z podanych składników zarobić na stolnicy ciasto półkruche, rozwałkować, włożyć do nasmarowanej tłuszczem blachy. Na ciasto wyłożyć pokrojony rabarbar. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st, przez 40- 50 minut. Po upieczeniu, jeżeli rabarbar jest zbyt kwaskowy, ciasto można posypać cukrem pudrem.
Smacznego.