Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,puszyste,rozpływające się w ustach ciacho.Zapewniam,że na jednym kawałku się nie skończy:) Bardzo polecam:)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Upiec biszkopt z podanych składników na wyścielonej papierem do pieczenia blaszce o wym.25/36cm Śmietanki ubić na sztywno,pod koniec dodać cukier puder oraz śmietan-fix. Do ubitych śmietanek dać serek mascarpone ,sok z cytryny i zmiksować. Na końcu dodać połowę malin i delikatnie wymieszać. Połowę masy wyłożyć na biszkopt,wyrównać ,a na wierzch ułożyć podłużne biszkopty i dać drugą połowę masy.
Udekorować malinami ,oraz listkami mięty. Dać do lodówki na kilka godzin.
Smacznego życzę!