Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy blok z dodatkiem pierników i herbatników. Przysmak z dzieciństwa
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 47
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 333
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1183
Składniki
Keksówkę wyłożyć folią spożywczą. Do garnka włożyć masło i cukier, wlać wodę - wstawić na ogień i mieszając od czasu do czasu czekać aż składniki się rozpuszczą. Dodać kakao - rozmieszać dobrze, najlepiej za pomocą trzepaczki, następnie dodać mleko i całość dobrze wymieszać. Ciastka pokruszyć i dodać do masy. Wylać do keksówki i wstawić do lodówki na minimum 2 godziny a najlepiej na noc. Blok podawać pokrojony w plastry.