Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,lekki,bez pieczenia,dla miłośników bananów w sam raz!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1146
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 164
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 20
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 311
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1146
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 164
Składniki
Rozpuszczamy galaretkę cytrynową w ok 350-400 ml wody (czyli mniej niż jest napisane na opakowaniu) i odstawiamy do ostygnięcia. W tym czasie krótko miksujemy serek z cukrem waniliowym,banany (oprócz 1-2 szt) miażdżymy widelcem na "paćkę" i dodajemy do serka.Całość miksujemy,dodajemy przestudzoną galaretkę,jeszcze miksujemy do połączenia składników i wylewamy do formy.Wstawiamy do lodówki by masa stężała.
Na stężałą masę układamy plasterki bananów i zalewamy ostudzoną galaretką agrestową.Wstawiamy do lodówki do całkowitego stężenia,najlepiej na całą noc,smacznego.