Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1173
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 44
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 328
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1173
Składniki
Zmiękczoną margarynę utrzeć z cukrem i jajkami,dodać mąkę z proszkiem,mleko i jeszcze ciasto utrzeć.Rozsmarować równo na wysmarowanej i posypanej bułką tartą blaszce,rozłożyć umyty i odsączony agrest.Piec w temp 190-200 st ok 35-40 min (do lekkiego zrumienienia ciasta).Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.Smacznego