Sezon na truskawki

Food Pharmacy. Przepisy

„Food Pharmacy. Przepisy” to solidna dawka doładowujących układ odpornościowy dań. Autorki udowadniają też, że aby gotować zdrowo nie trzeba spędzać w kuchni długich godzin.

Cześć, tu Mia i Lina!
Jeśli czytałeś naszą książkę "Food Pharmacy", to już trochę nas znasz i pamiętasz, jak smakuje nasz... powitalny szot z kurkumy! Wiesz również, że chcemy zarazić wszystkich naszą pasją do jedzenia o przeciwzapalnych właściwościach, bogatego w przeciwutleniacze i wspierającego dobre bakterie układu pokarmowego jak Luke Skywalker Rebelię.

Teraz oddajemy w Twoje ręce naszą książkę kucharską. Napisałyśmy ją dla każdego, kto chce wprowadzić do swojej kuchni zdrowe produkty - takie, które pomagają dobrejflorze jelitowej, zapobiegają stanom zapalnym oraz odpierają ataki wielu chorób. W naszych recepturach znajdziesz dużo warzyw, nasion, orzechów i przypraw. Potrawy są bezglutenowe, pozbawione nabiału oraz cukru, a co najważniejsze - są pyszne! Przetestowane przez wytrawnych smakoszy.

Przygotowanie spaghetti z cukinii lub wegańskich paluszków rybnych to tylko kilka chwil, a podniebienie będzie zachwycone. Jelita też! A wszystko to podane w pięknej oprawie i doprawione solidną dawką poczucia humoru. Dostępne bez recepty!

Lina Nertby Aurell - politolożka, specjalistka od rozwoju biznesu i promocji handlu na rynkach wschodzących, przedsiębiorca i współzałożycielka firmy doradczorekrutacyjnej.

Mia Clase - kreatorka w branży reklamowej, przez wiele lat pracowała jako copywriter i szef kreatywny w
kilku znaczących agencjach reklamowych w Sztokholmie i Nowym Jorku.

Książka powstała we współpracy z dr. Stigiem Bengmarkiem, byłym ordynatorem oddziału chirurgii i dyrektorem kliniki przy Uniwersytecie w Lund, który od 30 lat bada, w jaki sposób żywność wpływa na ludzkie ciało.

Żródło: mateirały prasowe/ Wydawnictwo Otwarte

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
0
Przekąski Wędzone rybki przez mojego męża

Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...

Odsłon: 37

30 min
4
Ciasta Ciasto czekoladowe z bananami

Szybkie ciasto na Dzień Dziecka. Jest mocno wilgotne, bardzo czekoladowe o le...

Odsłon: 142

30 min
4

Polecane artykuły

Informacje Babcia robiła najlepszą szczawiową. W sezonie robię z niego pesto, dodaję do makaronu i sałatek

Szczaw to jedno z tych warzyw, które niezwykle kojarzą się z dzieciństwem. Szczawiowa była wtedy prawdziwym przysmakiem. Nadal to jedno z najlepszy...

4
Informacje Zielona moc wiosny. Groszek zielony na 6 sposobów

Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...

7