Sezon na truskawki

Konkurs: wygraj najnowszą książkę Jamiego Olivera "Superfood na co dzień"

Każdy z nas chce jeść smacznie i zdrowo. Ale jak to zrobić? Z pomocą jak zwykle przychodzi nam nieoceniony Jamie Oliver. Już dziś możesz wygrać jego najnowszą książkę - "Superfood na co dzień"

Z pomocą najlepszych specjalistów z dziedziny zdrowia i żywienia z całego świata przygotował książkę pełną przepisów na zbilansowane potrawy, dzięki którym będziesz zdrowszy i szczęśliwszy. Tu każdy wybór jest dobrym wyborem.

Superfood na co dzień - najnowsza książka Jamiego Olivera pojawiła się już w księgarniach, a u nas macie szansę ją wygrać. Zainspirujcie się poniższymi słowami Jamiego i odpowiedzcie na jedno, proste pytanie konkursowe - co dla was jes superjedzeniem?

Jeden z dwudziestu egzemplarzy "Superfood na co dzień" już na was czeka! Na wasze zgłoszenia czekamy do 05.11.2015 r.

Więcej na temat książki przeczytacie tutaj

Czym jest superfood? Z wytłumaczeniem śpieszy nam Jamie : "To trochę kontrowersyjny termin, ponieważ nie istnieje jeden magiczny pokarm, który zawierałby wszystkie niezbędne elementy. Tej nazwy często się używa do określenia pożywienia bogatego w ważne składniki odżywcze, przyrządzonego w zrównoważony sposób - a do tego oczywiście z miłością i pasją! To właśnie coś takiego to dla mnie superfood - i o takich potrawach jest moja książka, „Superfood na co dzień". Wspólnie z moją ekipą dietetyczek (a były nieustępliwe) stworzyliśmy szeroki wachlarz propozycji pysznych śniadań, lunchów, obiadów, przekąsek i napojów, które spełniają wyśrubowane wymagania z dziedziny żywienia".

Książka ukazała się nakładem wydawnictwa Insignis Media

Konkurs zakończony. Ogłoszenie zwycięzców już wkrótce.

Regulamin konkursu znajduje się na następnej stronie.

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Placuszki jogurtowe z truskawkami

Delikatne, puszyste placuszki na jogurcie greckim ze świeżymi truskawkami to...

Odsłon: 703

15 min
7
15 min
1
Przekąski Wędzone rybki przez mojego męża

Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...

Odsłon: 45

30 min
6

Polecane artykuły

Informacje Babcia robiła najlepszą szczawiową. W sezonie robię z niego pesto, dodaję do makaronu i sałatek

Szczaw to jedno z tych warzyw, które niezwykle kojarzą się z dzieciństwem. Szczawiowa była wtedy prawdziwym przysmakiem. Nadal to jedno z najlepszy...

4
Informacje Zielona moc wiosny. Groszek zielony na 6 sposobów

Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...

7