Ewa_Gotuje

Witamy w nowym Smakerze!

Zapowiadaliśmy i stało się! Z prawdziwą dumą przedstawiamy zupełnie nową odsłonę serwisu Smaker.pl!

Fot. 123RF/Picsel

Jeden z największych serwisów kulinarnych - Smaker.pl - zyskał nowy wygląd, a także nowe funkcjonalności.

 

Nowością są własne książki kucharskie. Od dziś możecie tworzyć w serwisie zbiory przepisów, z których skorzystacie nie tylko w Smakerze, ale będziecie mogli je także wydrukować. Zadbaliśmy o profesjonalny wygląd książek. Zawierają nie tylko przepisy, ale też automatycznie utworzoną okładkę, spis treści, pole na odręczne notatki oraz zakładki z kategorią przepisów.

 

Nowością jest także możliwość dodawania zdjęć ze wszystkich etapów przyrządzania potrawy oraz filmu video do przepisu. Minutnik to narzędzie dźwiękowe pozwalające ustawić czas na przygotowanie potrawy. W nowym Smakerze znajdują się także tabele kaloryczne, a niebawem pojawi się produktopedia, czyli encyklopedyczny zbiór artykułów wykorzystywanych w kuchni.


Uzupełnieniem waszych przepisów jest strona redakcyjna, czyli artykuły poświęcone kulinariom oraz tematy specjalne - czteroczęściowe cykle o kuchniach świata, historii kuchni oraz różnych świętach i wydarzeniach kulinarnych. Każdy temat specjalny, to trzy artykuły oraz wywiad, reportaż lub wideoreportaż.

 

Jak dobrze wiecie w Smakerze publikujemy także darmowe książki kucharskie na określone okazje. Do tej pory opublikowaliśmy 12 e-booków, m.in. świąteczne, grillowe, drinkowe czy wegetariańskie. Już pracujemy nad kolejnymi!

 

Odpowiedzi na wszelkie wątpliwości dotyczące funkcjonowania nowego Smakera znajdziecie w specjalnie przygotowanej liście pytań i odpowiedzi.

 

Jak zwykle czekamy na wasze opinie!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
3

Polecane artykuły

0
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13