Warzywa. Podstawy gotowania
Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Wędzone rybki przez mojego męża
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 45
6
Dania główne
Kanapka "President" (Brie z boczkiem z grila)
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Amerykańska
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Sery pleśniowe
- Mięso
- Przyprawy
- Kanapki
- Kremy
Odsłon: 333
7
Dania główne
Makaron z pesto i pulpecikami
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
- Impreza
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Szpinak
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Makarony
- Ciasta
- Makaronowe
- Bułki
- Jajka
Odsłon: 1183
7
REKLAMA