Sezon na truskawki

Ewa gotuje: Krem z dyni i marchewki, gęsie piersi z kisielem winogronowym i ryżem szafranowym oraz ciasto cytrynowe z malinami!

W sobotę 6 listopada w Polsacie Ewa Wachowicz pokazała, jak przyrządzić znakomity krem z pieczonej dyni i marchewki. Na danie główne podała pierś gęsią marynowaną i pieczoną w czerwonym winie oraz kompocie malinowym. Po obiedzie upiekła ciasto cytrynowe z malinami.

Polecane artykuły

Informacje Babcia robiła najlepszą szczawiową. W sezonie robię z niego pesto, dodaję do makaronu i sałatek

Szczaw to jedno z tych warzyw, które niezwykle kojarzą się z dzieciństwem. Szczawiowa była wtedy prawdziwym przysmakiem. Nadal to jedno z najlepszy...

4
Informacje Zielona moc wiosny. Groszek zielony na 6 sposobów

Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto czekoladowe z bananami

Szybkie ciasto na Dzień Dziecka. Jest mocno wilgotne, bardzo czekoladowe o le...

Odsłon: 96

30 min
4
30 min
6
Dania główne Pulled pork

Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...

Odsłon: 245

30 min
6
Desery Muffinki czekoladowe bez mąki

Jeśli jesteś osobą unikającą mącznych potraw, nie musisz rezygnować z pysznyc...

Odsłon: 639

30 min
3